Dagens

På g

23 mars, 2023

Vi flyttar studion, därav lätt kaos i bild. Men fint blir det.

I morse var jag med Fedra till veterinären för att kolla läget på hennes allergibehandling. Vi har tidigare haft en kvinnlig veterinär som tyvärr slutade. Nu var det en manlig. Vilken brutalskillnad i bemötande och personlighet. Medan hon ägnade katten lika mycket uppmärksamhet och pratade lika mycket med henne som med mig ägnade han inte Fedra så mycket som en blick utom när han undersökte henne. Inte ett vänligt ord. Jag överlever, men det var trevligare med den förra. Dessutom antydde han att Fedra var lite överviktig, hrmpf. Om det är något hon inte är är det tjock! Nåväl, vi kan trappa ner på den äckliga medicinen och förhoppningsvis sluta helt så småningom. Och vi behöver inte träffa doktorn förrän i december igen. Får se om han tar betalt 2000 kronor för en kvart då också?

Långärmad top Comme des Garcons, kostymbyxor FIlippa K, sneakers Acne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply hedgehogsara 23 mars, 2023 at 19:35

  Varför är man veterinär om man inte passar på att gosa med alla djur man får träffa? Ofattbart i min värld 🙂

  • Reply Linda K 23 mars, 2023 at 20:51

   Instämmer! Sköterskorna brukar vara så himla gosiga och bebispratiga när vi är där. Detta var en stel man. Men duktig för all del och det är väl huvudsaken 😛

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.