Nytt Style by LindaK Tips

Lager 157 – det nya svarta?

26 augusti, 2022

Jag såg i nåt flöde att i jakten på den perfekta vita t-shirten rekommenderades Lager 157. Är detta en sanning? Någon som har erfarenhet? Lagret har nämligen alldeles nyligen öppnat i Kista galleria (för övrigt tyvärr kass numera) och jag undrar om det kan vara värt att ta en tur förbi och känna?

50 spänn. Och kvalitutta? På rikt?

Jag köpte för övrigt två bh:ar där förra veckan, också billigt. Precis såna jag gillar, polymid och elastan. Ingen bygel, men en stadig kant nertill. Perfa om man har lagom små behag åtminstone. Har letat men inte hittat liknande någon annanstans. Så hatten av för Lager 157, I guess.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linnea 5 september, 2022 at 20:25

  Jag har flera av deras t-shirts (både lite ledigare passform och tightare) samt linnen som är helt i bomull, och de håller faktiskt väldigt bra tvätt efter tvätt och rätt ovarsamt hanterande (läs kladdiga småbarn som lämnar spår…), så jag rekommenderar!

  • Reply Linda K 6 september, 2022 at 19:33

   men det låter ju utmärkt. jag får ta en provtur 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.