Helt apropå

Tandlöse

27 april, 2022

Inte så kaxig nu när bedövningen börjar släppa efter att ha opererat bort en visdomstand. Hela huvudet värker, och allt känns luddigt eftersom en del bedövning fortfarande hänger kvar. Känner mig lite frusen också (vilket i och för sig kan ha med att göra att köksdörren stått på glänt och våren pausar värmemässigt). Jag ska strax kasta mig över smärtstillande. Men vad förhållandevis fort det gick att få ut den ändå. Kanske trekvart från att jag fick bedövning? Så, nu är den ute, nu ska jag bara sy några stygn – citat käkkirurgen.

Märkligt, man tappar en framtand och får operera ut en annan tand. Ska förhoppningsvis få ordning på den där framtanden också om inte allt för länge. Och sen ska en visdomstand till ut! Jag är stammis hos tandläkaren fram till midsommar. Som en kollega sa: Du kommer att ha snyggaste tanduppsättningen på ålderdomshemmet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.