Old-ish but stylish

3 december

3 december, 2021

Idag har jag jobbat, hemifrån. Gick så bra så. Man är typ poppis efter att ha varit borta nästan en arbetsvecka. Jag var icke sysslolös. Men skönt att sitta hemma, hostattacker och svettning förekommer fortfarande . Tog mig ut en stund på lunchen. Ah, solen ändå! Har också pratat med min fina kusin i telefon, alltid lika mysigt. Och gått ut en liten stund till för att lufta mig. Nu har jag fått ett glas vin, halleluja.

Upptäcker när jag ser bilden att jag i min vimsighet/post-sjukhet fick med mig terminalglasögonen ut, istället för de progressiva. Såg alltså inte tydligt mer än knappt två meter framför mig. Hö hö.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Thompa 3 december, 2021 at 20:14

  Skönt att du är på benen igen.
  Med hopp om en bra helg😉

  • Reply Linda K 3 december, 2021 at 21:28

   tack! detsamma 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.