Old-ish but stylish

16 april

16 april, 2021

Håll i er, skryt och självförhärligande kan förekomma i detta inlägg. Här har vi mig och mitt tredje öga. Har fotat forskare till vår podcast Rapporterat idag. Eftersom corona råder fotar jag dem en och en och sätter sen ihop dem till en bild. Det blev så bra så. En av forskarna ville passa på att ta porträttbilder också, så det ordnades. Mailade fotona till hen, skrev att jag tyckte hen blev jättefin på bild. Fick svar: Ja, vad skicklig du är! Man blir ju glad och lite stolt.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marianne 16 april, 2021 at 17:52

    Man blir ju glad av beröm så ta åt dig !
    För övrigt är din lugg jättesnygg !

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.