Old-ish but stylish

3 november

3 november, 2021

Kärleken till ett nygammalt plagg och till ett par skor.

Lodenrocken köpte jag nyligen begagnad men i skick som ny från Em´s secondhand. Har den på mig nästan varje dag nu. Så snygg mörkblå färg. Varm. Gillar längden och vidden.

Skorna har jag inte haft på ett tag. ”Herrskor” från COS, Funderade på om jag skulle få skavsår, men nej då. Så sköna, kan gå och gå och gå i dom. Tycker att dom passade ypperligt till dagens outfit. Hoppas kunna använda fler gånger innan det blir för kallt ute.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lena 4 november, 2021 at 09:22

  Vad har du för typ av strumpor i den skon? Har själv korta, som inte syns men nu är det för kallt. Ankel, så lite barbent syns eller hellånga så hela benet, som syns är täckt. Ett tag körde jag nylon men det tycker jag är fult.

  • Reply Linda K 4 november, 2021 at 15:11

   om det inte känns för kallt ute kör jag ankelsockor i sneakers. åtminstone om det är längre byxor så att benen inte behöver frysa.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.