0
Old-ish but stylish

12 oktober

12 oktober, 2021

Vissa minns kanske min kamp att komma över denna krage. Jag försökte på Trendsales, men där är det dömt att misslyckas eftersom a) Sverige och Danmark har inte samma betaltjänster (alls), b) Trendsales inte stödjer köp utanför Danmark, och c) det kostar en del att skicka pengar mellan dansk och svensk bank och tar dessutom tid, och slutligen d) det är dyrt att skicka från Danmark till Sverige. Har man otur får man kanske också en märklig dansk att försöka konversera med.

Mitt i detta mitt bryderi kom jag över en krage från en hederlig svenska, och lyckan var total. Och fortsätter vara det. Ty denna krage är en riktig kalaskrage. Jag ÄLSKAR den. Snygg, varm och användbar på många sätt. Idag har jag fått flera komplimanger för den. Ni fattar att jag snurrar va?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.