Djupa tankar Style by LindaK

Hårsnack

22 september, 2021

Frälsning väntar på lördag. Då har jag en efterlängtad dejt med min kära frisör. Det var 15!!! veckor sedan sist. Alltså dubbelt så lång tid som det brukar gå mellan mina frisörbesök. Hur detta är möjligt kan vi diskutera i ett annat inlägg, men håll med om att det är an-märk-nings-värt.

Jag känner nu med rätta sliten, rufsig och allmänt trist. Kollegors kommentarer om att jag ser härligt 80-tal ut hjälper mig INTE ALLS. Nej, det ska till någon slags kortning av lugg och allmän tillsnyggning i övrigt. Samt någon slags färg. Är lite kluven där. Ska jag bara bleka slingor igen? Eller något annat? Är lite sugen på typ strawberry blond, som jag tolkar som något sånt här:

Vad tror ni? Höstfint va?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla 22 september, 2021 at 19:39

  Men – det är ju en EVIGHET!!!!!!

  • Reply Linda K 22 september, 2021 at 21:03

   jag fattar inte hur det har gått till! visserligen rakade jag i princip nacken senast och det har känts kort länge. men ändå :O

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.