Old-ish but stylish

8 augusti

8 augusti, 2021

Vilken rensardag! Jag satte igång direkt efter frukost och sen har jag hållit på fram till middagen som blev sen. Bara med paus för lunch. Fick med mig maken också. Rensade och sorterade om bland allt möjligt på vinden. Och det ena renset leder till det andra. Man behöver lägga saker på ett ställe som också behöver tas om hand. Kommer på att ”det där ska jag fixa också”. Påsarna som ska till loppis växte. Sonen blev inspirerad och ville ha hjälp att röja på sitt rum. Jag har fått snudd på träningsvärk på kuppen. Nu får det räcka för idag, ska luta mig tillbaka med datorn. Tur att jag har några semesterdagar kvar, för det finns mer att rensa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.