Old-ish but stylish

11 juni

11 juni, 2021

Idag har jag varit på jobbet och varit så himla effektiv. Känns det som i alla fall. Betade av en massa, har en massa kvar och hur ska allt bli klart till semestern? Vet ni, det ska det inte. Men inget handlar om rikets säkerhet så det är ok. Man hinner det man hinner och resten får vänta. Det finns kvar i augusti.

Kom hem och pustade ut. Grejade i trädgården. Hejade på bonusson och flickvän som tittade förbi. Maken fixade middag, och jag ja jag drack väl ett glas rosé under tiden. Middag i lusthuset. Sen en efterrättsglass på balkongen. Nu kan det vara en tidsfråga tills jag somnar. Men vilken bra dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.