0
Old-ish but stylish

13 februari

13 februari, 2021

Min kärlek till det här lilla hjärtat. På ganska basic plagg blir det lite roligt med något som sticker ut. Från Comme des Garcons Play. Har en röd- och vitrandig också men den är i tvätten. Den grön- och vitrandiga är fejk, men jag ser ingen skillnad. Den mörkblå ullkoftan köpte jag på eBay. Övriga från Dover Street Market. Blir du sugen? Tänk på att storlekarna är pyttesmå. Jag har gått över till herrstorlek eftersom jag tycker att till och med large i dam är för små. Senast blev det medium herr, perfekt lös och ledig. Upplever att de tenderar att krympa lite i tvätten också.

Min dotter tvingar mig att titta på BTS-videos (dom är väldigt söta men ack så unga, samtliga skulle kunna vara mina söner….) och jag har noterat det lilla hjärtat på flera av ynglingarna. Får genast en ungdomlig känsla!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.