Old-ish but stylish

13 juni

13 juli, 2021

Vår lott i semesterlivet är att få besök av katter. Hungriga och keliga. I olika skick. Den här lilla skånska damen har ett sår på ena baktassen och kunde i början inte stödja på benet. Väldigt sugen på att komma in i vårt hus. Det får hon inte, men vi förser henne med mycket kel och mat. Hon äter som en flodhäst. Mask kanske. Eller bara inte fått så mycket att äta på sistone.

Hon kommer alltid förbi på kvällen, när vi äter middag. Ikväll kunde hon stödja på baktassen. Framsteg. Det serverades skinka och yoghurt, eftersom vi glömde köpa kattmat. Uppskattades. Och så la vi ut en pläd som hon genast intog. Vår lilla lånekisse.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.