Djupa tankar

Så fin så fel

18 november, 2020

Man kan inte bara köpa och sälja i den eminenta Facebook-gruppen Labels We Love, man kan ställa frågor och få många kloka svar också. Exempel:

Den här klänningen från Toteme ser härlig och fin ut. En riktig sommarklänning. Jag har spanat på den, men inte haft tillfälle att prova. Och inte kommit mig för att köpa eftersom… ja varför? Den såldes vid en Toteme-utförsäljning i slutet av sommaren. Varför? För att den inte sålts i butik antar jag. Noterat att folk är som galna efter den. Alla vill köpa, men efter hand har väldigt många valt att sälja den vidare. Så, det torde vara något ”skumt” med den.

Nyligen när den åter igen lades ut till försäljning i gruppen kände jag att jag måste fråga. Fick många kloka svar. Och kom fram till att jag inte ska ha den.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.