Djupa tankar

Konsten att vara ful

9 november, 2022

Idag har jag bemästrat den till fullo, fulkonsten. Klev upp, och drog på mig träningskläder på en gång eftersom jag skulle lunchträna. Orka sminka sig. Knappt göra något åt håret. Och mind you, jag hade ett par Skypemöten med kollegor. Men vad sjutton, man är så liten och inte jätteskarp där i datorn. Jag syns ju knappt ändå…

Hör här, det blir värre. Efter lunchträningen hann jag liksom inte in i duschen utan satt sen svettig och vild i jobb. I samma träningskläder. Nu dessutom med torkat svettigt hår. Ni fattar hur fulsunkig jag var. Nästan mös där i min egen fulhet.

I morgon ska jag vara snygg igen.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Marianne 10 november, 2022 at 10:26

    😊😊

  • Reply Anki 10 november, 2022 at 17:26

    ❤️❤️❤️😊

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.