Nytt

Agenda a la Paper Republic

28 september, 2020

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ruth 28 september, 2020 at 19:45

  Tack Linda!

 • Reply Maja B 28 september, 2020 at 20:24

  Åh så fin! Jag skulle också vilja vara en papperskalender-människa, men jag har allt i mobilen o datorn. Skriver du in t.ex. digitala mötesbokningar på jobbet i kalendern? Eller har du den mer som en privat kalender? Skulle som sagt vilja ha en papperskalender för det är en sån härlig känsla! Men orkar inte ha två kalendrar, en digital o en papper. Då skulle jag bara blanda ihop allt 😆

  • Reply Linda K 29 september, 2020 at 10:12

   Jag har ALLT i min papperskalender, privat och jobb. Det som finns i Outlook också. Jag måste kunna skriva, peta in postit-lappar. Har inte ens försökt med kalender i mobilen, tar emot. Och tänk om den laddar ur. Nej jag gillar att kunna bläddra och ha översikt. Pappers-människa – JA 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.