Helt apropå Nytt

Ett urr och en tröja

9 december, 2015

Alltså, det är nåt i kroppen som lurar. Inte sjuk och inte tiptop heller. Eller så är det jag som är allergisk mot mörker och kyla? Går konstant runt och fryser och ruggar. På jobbet och sen ännu mer hemma på kvällarna.

Tur att det finns varma gossiga tröjor då. Den här fyndade jag på Blocket här om sistens. Stor och go från Acne. Det är ju himla trevligt när man hittar såna där plagg man tittade på när dom fanns i butik men tänkte nää och sen ändrade sig och då var dom slutsålda och så dyker dom upp ett par år senare, till ett förnämligare pris också.

På idag och värmer.

esther

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.