Tips

Bör läsa, bör se

8 september, 2020

Ikväll hamnade jag framför Gokväll och fick två tips. Först om författaren Shirley Jackson, som tydligen är både Stephen Kings och Joyce Carol Oates favorit. Det tipsades om en film om henne men jag blev mest sugen på hennes böcker. Hur har jag missat? Behöver uppsöka ett bibliotek så snart jag är kry.

Shirley Jackson.

Andra tipset var HBO-serien The third day. Med bland andra Jud Law. Premiär 14 september. Verkar läskig och spännande. Tänker jag se.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnaP 10 september, 2020 at 08:49

  Vilka bra tips!

  • Reply Linda K 10 september, 2020 at 10:04

   ja! jag har redan huggit en av hennes böcker, verkar lovande 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.