Helt apropå Tips

Rädda mat

15 juni, 2019

Jag inser att jag inte är först med detta. Men nu har jag i alla fall äntligen blivit av med Karma-oskulden! Det var min nya unga kollega, ett mycket fräscht tillskott i vår arbetsgrupp, som introducerade mig för appen. Emellanåt känner jag mig oerhört gammal i hennes sällskap, hon är så modern. Och ung! (apropå ungdom, har jag förresten berättat att bonusdottern och hennes sambo inte hade en aning om vem Stakka Bo är!? Vi satt och pratade om Tjernobyl-serien och jag nämnde något om Johan Renck aka Stakka Bo. Dom såg ut som frågetecken. Jag och maken spelade Here we go again, here we go go go to the tempel of consumption... den lät tyvärr inte lika cool som jag mindes den. Och dom kände inte igen låten heller. Ungdomar…. Kuriosa, by the way: Stakka Bo dj:ade på ett ställe i Uppsala när jag var ungdom. Bad honom om en autograf på armen och då skrev han 666. Kul kille?).

Tillbaka till Karma. Är du lika omodern som jag och inte har skaffat vill jag varmt rekommendera denna app. Du kan köpa mat, bröd och allsköns gotter till halva priset och hjälper till med att minska matsvinnet. Det är helt okomplicerat, bara att välja vad och hur många och betala i appen, och sen knata förbi och hämta sin kasse. Idag blev det två surdegsbaguetter (frukost i morgon) och ett par sockerkringlor till fika från Albert & Jack´s.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.