Helt apropå Lista

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

2 maj, 2016

Jag upplever lyckorus och panikkänslor på samma gång. I det här vädret. Med körsbärsblommen precis utanför jobbet. Dom är i full blom nu och har börjat ”snöa”. Då, mina vänner, är det baske mig vår och på väg att bli sommar. Det är nu jag vill stanna tiden för att det kommer att gå så galet fort framöver. Det är också nu jag vill speeda på tiden så att det ska bli sommar och semester. För JAG VILL VARA LEDIG! Å andra sidan ska det ju hända diverse trevligheter de kommande månaderna, så…

Denna mix av känslor får mig att tänka på att:

  • det är dags att plocka fram somriga skor!
  • det snart är läge att se över sitt bokförråd inför semesterläsningen.
  • börja smörja in mig med Dove som har lite BUS i , så att benens möte med kjol och klänning inte blir FÖR traumatiskt.
  • jag kan skippa underställ när jag hojar till jobbet!
  • jag och dottern redan vet var vi ska ha på oss på midsommar. Vi ska vara lika!
  • det är liiite för tidigt att börja med sommarsemesterpacklista, men man kan ju fundera lite allmänt ändå…

PS. Och så tänker jag jättemycket på stråväskor. Somrigt värre – domherre.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.