Dagens

Lördag

4 juli, 2020

Jag har haft en helt suverän första semesterdag. Eller, semestern kanske inte börjar förrän på måndag egentligen, men en härlig lördag har det varit hur som helst.

Jag blev liksom husmoderlig idag. Bakade bröd, gjorde ingefärsshot och slängde ihop en rabarber- och röda vinbärspaj. Och så är jag ju en riktig hemmakatt. Älskar att pyssla runt och fixa hemma. Plockade ur en dammig stringhylla med böcker, rensade ut såna som inte känns så angelägna att ha kvar, ordnade om befintliga. Körde ett par tvättar, redigerade foton från midsommar, fotade dottern som köpt sig pil och båge. Allt detta gjordes iförd ett väldigt behagligt set från Arket som mest av allt liknar ett pyjamas.

Blå skjorta och byxor Arket, svarta tofflor Birkenstock

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.