Dagens

Torsdag

20 augusti, 2020

Skulle jobbat hemma men behövde vara på plats så jag är på jobbet. Och det är helt ok. Kul med kollegor.

Och ja, jag har ju ett stort huvud, så bilden är inte helt tokig. Kanske bara lite?

Förresten, linne på linne? Ja så fick det bli idag. Känner egentligen inte för att ha shorts på jobbet men dom här är så pass dressade och långa att dom fick slinka med. Och skjortan bara skulle jag ha. Ni anar inte hur envis jag kan vara med såna saker.

Vit linneskjorta KLco, beige linneshorts Wera, brunt skärp Rodebjer, grå klackar Ganni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Folk(ilsken)bibliotekarie 20 augusti, 2020 at 20:52

  Sicken tur att du är så ”ennaveten”, för snyggt är det: linne på linne!

 • Reply Christopher 21 augusti, 2020 at 02:50

  Linne är oslagbart. Har kvar några linneskjortor från utlandstjänst, en linnekavaj och en vit linnekostym. Ett underbart material! Men, Linda.. Shorts? Detta ohyggliga plagg. Ni kvinnor kan ju med fördel välja kjol eller klänning.

  • Reply Linda K 21 augusti, 2020 at 09:21

   ja linne är härligt! men vadå? shorts är ju alldeles utmärkt. män kan väl ha kjol också om dom vill 😛

 • Reply Christopher 21 augusti, 2020 at 09:45

  Nej. Shorts är inte utmärkt. Inte snyggt, inte bekvämt och inte praktiskt. Det är kort och gott en styggelse.
  I min bransch (jag är maskinentreprenör) så hyllas kortbyxan av så gott som alla. Men där är den så gott som farlig. Halkar man på en byggarbetsplats blir skadan större på bar hud än hud som är täckt av kläder (det säger sig ju självt) men det kom för ett tiotal år sedan en arbetskilt, som jag varit lite fundersam på att prova, men det har inte blivit av. Men jag förelåt det alltid till mina kortbyxbärande kollegor. Inget har ännu haft modet. På argumentet att det är så skönt för det blir inte lika varmt med kortbyxor brukar jag fråga om dom svettas mycket om knäna.
  Men åter till ämnet. Shorts är inte snyggt, inte passande och inte praktiskt, åtminstone inte enligt mig

  • Reply Linda K 21 augusti, 2020 at 15:32

   om jag jobbade på din arbetsplats skulle jag nog inte heller välja shorts, men här går det alldeles utmärkt. Om de inte är superkorta enligt min mening. Tur att alla får välja själva 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.