Helt apropå

Provar och preppar

18 april, 2020

Har ni också plagg hemma som ni testar? För att se om de ska få stanna eller returneras. Testar om och om igen. Låter mogna, liksom. Det har jag just nu. Jag är så gott som säker på att jag ska behålla dem men ändå är dom här på prov. Det är en skinnklänning (låter ju galet men den är fin som fanken) och en tunn kappa.

Der var provar. ”Preppar”, då hade jag i åtanke Power Hour-passet jag håller för första gången på riktigt i morgon kväll. Har preppat genom att gå igenom det i huvudet, sitter som berget. Inte alls nervös (nu!), ska tvärtom bli kul. Hoppas bara inte ryggen går av (har ont i den).

Prov och prepp, bra grejer.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 18 april, 2020 at 22:18

  Jag orkar sällan skicka tillbaka kläder så jag är också lite dålig på att handla på nätet. Idag har jag har jag stödhandlat på min lokala butik som jag tycker brukar ha ett bra utbud. De körde 25% rabatt på allt för det måste ju alla göra nu så jag köpte en vit topp med puffärm och en bomullsklänning med puffärm och ett par bruna sandaler. Mycket puffärm blir det men när trender jag alltid gillat kommer får man passa på. Jag vill dessutom att butiken ska finnas kvar också efter det usla Coronaviruset.

  • Reply Linda K 19 april, 2020 at 18:51

   bra att stötta! låter som fina somriga plagg och pjuck 🙂
   jag är superbra på att returnera. är jag inte höjd blir det ju inte använt och då är det ju dumt att behålla.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.