Helt apropå

Kort meddelande igen:

19 juli, 2018

Jag vill klippa mig och färga ögonbrynen mörka.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 19 juli, 2018 at 20:00

  Färgar du ögonbrynen själv? Jag gjorde det själv för första gången för ett tag sedan och insåg att det var superlätt. Fast att försöka göra något under tiden så att man tappar kollen på klockan och råka färga 10 min istället för 5 min kanske inte var så smart.

  • Reply Linda K 19 juli, 2018 at 20:38

   ja jag färgar själv. nu har jag en produkt som man bara har på i nån minut, perfekt. ha ha, en gång glömde jag att jag färgade. istället för att ta bort det efter 6-7 minuter gick det nog en god halvtimme. kolsvarta bryn! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.