Tips

Kräma in dig

4 april, 2020

Torra händer much i dessa tvätta händer konstant-tider? I alla fall mina. Handkrämen börjar sina för mig. Min favorithandkräm kommer från L’Occitane. Inte den billigaste, inte den dyraste. Men så bra! Så här beskrivs den på siten:

Handkräm med 20% sheasmör. Mild doft av honung, mandel och jasmin. Antioxiderande vitamin E som ger händerna näring och motverkar torrhet. Formulan absorberas snabbt utan att kladda och händerna blir sammetslena och återfuktade vid kontinuerlig användning.

Jag ber att få hålla med. Så där skönt krämig, kladdar inte utan går in i huden och sen känner man sig som en bebisrumpa. Hett tips om du inte provat. Finns som stor tub, en sån har jag på mitt sängbord. Och som såna minituber som funkar perfekt att ha med sig i väskan. Beställde nu hem tre minisar. En på jobbet, en i väskan, en i reserv!

Obs! Vid fottorrhet kan jag rekommendera deras fotkräm också. Samma känsla.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 4 april, 2020 at 19:09

    Tack för tips! Den ska jag testa 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.