Nytt

En Coronaväska ska man ha

25 mars, 2020

Jaha. Cause I´m worth it? För att jag ville ha den? För dystra tiders skull? Hur som, jag har fått hem fina Musubi mini från Acne. Den är som en fluffig dröm. Nu cyklar jag ju till jobbet och då är det ryggsäck som gäller. Men idag fick jag lufta den när jag gick och hämtade karmad lunch i mitt lilla centrum. En fröjd var det (och lunchen från Hawaii Poké var väldigt god).

Den ser inte så stor ut, och det heter mini. Men den rymmer oanade mängder pinaler. My kind of bag.

Och även makens?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tove 25 mars, 2020 at 20:27

  Åh, vad den väskan är FIN! Härligt med flärd och vackra saker i tider som dessa. Kan du inte visa hur den ser ut inuti? Är det ett stort fack eller flera?

  • Reply Linda K 25 mars, 2020 at 20:29

   Visst är den! som en karamell! absolut, närmare visning kommer inom kort 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.