Nytt Style by LindaK Tips

Rodebjer aka kinderägg

6 augusti, 2016

Ja, tre trevligheter i ett förstås. Jag frågade tidigare om någon kände sig närmare bekant med Rodebjers kjol Breezy. Nu har jag gjort det själv och kan för den som är nyfiken avslöja följande.

 1. Den är tämligen fantastisk.
 2. Den kan användas som kjol. Uppenbarligen. Den är en kjol. Beroende på vad man önskar och vilken storlek man väljer kan man ha den som en högre midjevariant eller hängande på höfterna. Kjolen knäpps med en tryckknapp framtill och så finns det ”knytdon” som typ döljer knappen när man knyter dem. Eftersom det bara är en knapp framtill blir det en lite öppen framsida. På ett snyggt sätt givetvis. Jag var orolig att den skulle vara för lång framtill, men så är icke fallet.
 3. Den kan användas som cape. Hängande snyggt över axlarna som den är eller knuten med knytdonen (ja jag har uppfunnit det ordet själv) framtill.
 4. Den kan användas som sjal. Då är det bara att vira den om sig efter tycke och smak.
 5. Den kan också, som en bonus i ”ägget”, bäras över byxor (se bilden nedan). Jag är dock osäker på om det är för mig. Sånt som ser snyggt ut på modellen men när man står där själv och ska få till det vill det sig sällan. Men men, vem vet…?
 6. Den ser möjligtvis tung ut men är i själva verket helt lagom. Fin att ha redan nu och med för del när kyligare tider kommer.
 7. Den finns i svart och mörkrött/vinrött. Båda är väldigt väldigt fina. Jag som tänker vad funkar i längden och vilken färg är min bästa valde (ja, jag slog till) såklart…

rode

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anneca 7 augusti, 2016 at 21:57

  Bild bild bild – på dig och Breezy! / nyfiken 🙂

  • Reply Linda K 8 augusti, 2016 at 17:46

   den väntar hemma. bild kommer!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.