Inspiration

Den dära väskan jag tänker på, mycket

13 mars, 2020
Musubi mini från Acne.

Jag har inte sett den live. Jag har inte klämt och känt. Jag har sett den hur mycket som helst i sociala medier och inte reagerat nämnvärt. Förrän nu. Nu tycker jag att det verkar vara en hyvens liten värra. Dyr. Men hyvens. Skulle vilja prova den ”på” och se om känslan består.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marie 13 mars, 2020 at 16:23

  Älskar min. Fast den är mörkblå och i mocka. Sen har jag än väska som jag nog älskar ännu mer och det är denna http://www.houseofnaive.com/product/pod-woven-leather-purse/ som jag fick i julklapp av maken. Slår Marimekkos variant alla dagar. Sen är den rätt prisvärd också.

  • Reply Linda K 13 mars, 2020 at 17:21

   åh vad härligt. är den någorlunda rymlig för sin storlek? jag har ju marimekkokaramellen, mkt nöjd med den också 🙂

   • Reply Marie 13 mars, 2020 at 17:24

    Antar att du menar Musubin? Upplever den som mycket rymlig. Som alla säckiga väskor lite svår att hitta i ibland.

    • Reply Linda K 13 mars, 2020 at 17:25

     ja precis musubin. jag tänker att den i läder är lite stelare och därmed lättare att hitta i. Banne mig, jag behöver känna och klämma på en!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.