Helt apropå

Dagens komplimang

14 februari, 2020

Jag måste berätta detta. Eftersom man/jag emellanåt känner sig/mig ganska sliten, åldrad och trött. Blek och glåmig den den här årstiden dessutom. I morse träffade jag en ganska ny kollega vid kaffeapparaten. Pratade lite om sportlov som komma skall och hon undrade om jag har barn. När jag berättade att dom fyller 12 och 16 såg hon helt perplex ut.

-Va!? Skojar du med mig? Jag har tänkt att du är i min ålder, typ 33-35 år, jobbat på reklambyrå tidigare och började här för tre år sedan när du fick barn och nu har två små barn hemma. Du är ju så välbevarad!

Sen gapskrattade vi och konstaterade att det där sista nog skulle touchat an #metoo om det varit en man som sagt det.

Hur som, hon gjorde min dag. Känner mig en smula ung!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Marianne 14 februari, 2020 at 18:30

    Stämmer bra!

  • Reply Thompa 14 februari, 2020 at 18:47

    Bara att ta åt sej! Vi 72or will last forever😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.