Djupa tankar

Avbruten feeling

15 januari, 2020

Kände plötsligt att Nej NU möblerar jag om! På grund av mitt arbetsrum tjänar delvis som fotostudio och som det är nu står skrivbordet i vägen. Men. Jag fick tänka om. Jag har vit skjorta på mig. Det är inget bra flytta-möbler- och grejer-plagg. Damm och smuts kommer att förekomma. Jag får vänta till en bättre klädmässigt anpassad dag. kanske i morgon?

Shirt says NO.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christopher 15 januari, 2020 at 15:26

  Sfå det blir overall imorgon…. förlåt jumpsuit (eller donkeyställ/boilersuit, som det hette förr) Men brukar inte människor i vit skjorta ringa någon som bubbar möbler… vaktmästare, stadsbud eller liknande…

  • Reply Linda K 15 januari, 2020 at 19:26

   mja eller nåt som inte är vitt åtminstone. jag tycker det är enklare att puffa runt möblemanget själv än att be andra. så slipper jag packa ner allt i kartonger, kan flytta i mitt eget lilla kaos 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.