Djupa tankar

Linne – snart ett minne

11 augusti, 2020

Förstå detta, Linda. Det kommer en tid när linne inte längre är det material som tilltalar mest. Även om det är fantastiskt på alla sätt just nu. När kyla och mörker smyger sig på. Då är det ull och grejer som gäller. Visst, linnet kommer fram igen nästa sommar men. Hur mycket linneplagg kan man ha? Inte hur många som helst säger jag till mig själv på skarpen. Som nyss, satt jag och kikade girigt på ett förkläde i linne? Rädda mig.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Katarina 11 augusti, 2020 at 17:53

    Då får man köpa påslakan i linne. Året om. Vilken grej!

  • Reply Barbro 13 augusti, 2020 at 13:18

    Äääälskar linnekläder 👍🏻

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.