Helt apropå

Retur av Vagabonder

4 december, 2019

Jag nämnde att mina nya Vagabond-boots läckte. Kontaktade kundtjänst (på engelska, ni kan själva föreställa er min förklaring om att the boots are leaking from the sole, what shall I do, herregud…) och fick välja om jag ville få ett par nya eller om jag ville returnera och få pengarna tillbaka.

Jag valde det senare. Tyvärr har jag erfarenhet från Vagabonds vinterskor att de inte riktigt håller ihop. Jag fick en gång förklaringen från butiken att de använder miljövänligt klister och att det inte alltid är lika bra som annat klister. Då undrar jag ju, ska skorna inte hålla ihop på grund av miljön? Det är väl inte heller miljövänligt om de går sönder efter en månad.

Eftersom jag inte orkar att ett nytt par eventuellt också tar in vatten får det vara. Synd. Dom var annars just så chunky som jag önskat.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 4 december, 2019 at 10:06

  Helt orelaterat men jag undrar bara om det bara är jag som reagerat på att massa influecers använder sig av filter när de ska visa hur de sminkar sig i samarbeten och även ibland annars? Det syns ju att det är filter men när man läser kommentarer verkar det inte som om alla fattar det. Eller är de bara snälla?

  • Reply Linda K 4 december, 2019 at 15:10

   det är så mycket som är konstigt med influensers och deras samarbeten. dom har alltid använt den där favoritkrämen men nästa vecka är det en ny kräm som är favvo. plötsligt älskar alla lindex under ett par veckor men dom har aldrig märket på sig annars. etc etc etc….

 • Reply Per Jansson 4 december, 2019 at 17:48

  Vad är det med dagens varor, ska dom inte hålla att använda el, det var bättre kvalite förr.

  • Reply Linda K 5 december, 2019 at 11:11

   ja trist när man tycker att man betalar för just kvalitet.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.