Helt apropå

Pinsamt eller!?

15 augusti, 2016

Jag hade en fråga till en kollega och stövlade in i lunchrummet där hen satt och åt. Jag såg att hen hade något i mungipan, det såg ut som en rest från lunchen (typ spenatsoppa). Jag tänkte att det är väl bättre att jag upplyser hen om den överflödiga maten och dess felplacering än att låtsas som ingenting och att hen sen får syn på det och tycker det är pinigt att ha gått omkring så. Så jag sa:

-Oj du har visst lite mat där, och pekade mot munnen. Varpå jag fick ett lite besvärat svar:
-Nej det är ett munsår.

Som tur är började vi båda skratta, så det blev inte så pinsamt trots att det var pinsamt. F*n, man försöker vara öppen och rak och så blir det ändå pannkaka.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pernilla/I will not keep calm 16 augusti, 2016 at 17:04

    Jag gjorde samma sak idag, sa åt en kollega att hon hade en smula bredvid munnen. Det var en finne, typ, eller nåt som inte går bort. Jag tänkte på dig då 🙂

    Det blev som tur var inte särskilt pinsamt här heller.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.