Helt apropå

Glädjespridare medelst skor

25 juni, 2019

Gissa om mina Stella McCartney-dojor är en snackis på jobbet? För det första verkar ingen riktigt fatta vad Stella McCartney innebär modemässigt. Att detta typ är hennes signaturskor. Nä nä, här kluckas det glatt åt platåsulan och den allmänna glansen. Och jag får nöja mig med att kunna sprida lite glädje bland mina kära kollegor:

Ho ho, jag kastas direkt tillbaka till 70-talet!

Oj vilka dojor, bara att hoppa upp på en scen och börja uppträda!

Sko-Uno! Minns du Sko-Uno, eller är du för ung för det? (svar nej: Sko-Uno finns fortfarande). Så såg ju alla skor ut där.

Jag måste få fota dina skor. Jag har en kompis som älskar tokiga skor, hon kommer att älska dom här!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Per Jansson 25 juni, 2019 at 12:02

    Läckra skor.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.