Helt apropå

Det föll sig

26 december, 2018

så att jag och de unga tu for in till stan i förmiddags. Främst för att köpa jeans till sonen, men också kolla lite annat. Jeans hittade vi, hurra. 31/34. Dottern slog en lov på H&M men hittade inget hon riktigt ville ha. Efter lunch (ja hamburgare) ville mamma ”bara titta snabbt i en butik”. Och tänka sig, där i just den butiken (&Other Stories) hängde den här godbiten med en 50 procentlapp på sig. I. Min. Storlek. Hur det kan falla sig. (Man gillar ju också när expediten säger: Den här har jag lagt undan till mig själv, den är så fin! oavsett om hon menar det eller inte)

Barnen tyckte också att den var helt ok, eftersom ”Fedra nog kommer att gilla att ligga på den.”

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply bettan 27 december, 2018 at 13:21

  Älskar när det ”faller sig” 😉

  • Reply Linda K 27 december, 2018 at 13:22

   Man gör ju det 😋

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.