Helt apropå

Cause I´m a Dermalogica girl

30 november, 2018

Det finns INGENTING, jag säger det igen, INGENTING (ja och då räknar jag in det alla undrar över) som är så njutningsfullt som en ansiktsbehandling hos ”min” ansiktsperson. 75 minuters rent välmående. Att bli insvept i varma filtar (när det regnar och blåser ute, bonus), bli masserad, insmord och ompysslad. Varje gång jag ligger där tänker jag att det här ska jag unna mig oftare. Sen är jag rätt dålig på det, men någon gång i vår BANNE MIG.

Såklart är man torr i hyn så här års. Jag har dessutom drabbats av finnar på hakan, nytt för säsongen. Fick rekommendationen att använda Dermalogica Clear Start Breakout Cleraring EMergency Spot Fix (älska det lååånga namnet) som egentligen tillhör ungdomsserien, men som ”min” ansiktsperson sa: Man behöver inte vara tonåring för att använda dom produkterna. Tack och lov. Slog till på den lilla tuben där och då.

Sen smorde hon som avslutning in mitt nöjda ansikte i Dermalogica Age Smart Super Rick Repair (också skapligt långt) och förkunnade att den är perfekt som både dag- och nattkräm på vintern. Råkade just beställa hem den.

Finnekrämen.

Härliga vinterkrämen.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maria 2 december, 2018 at 19:57

  Varifrån köper du Dermalogica? Utomlands eller Sverige?

  • Reply Linda K 2 december, 2018 at 20:17

   på nätet, från svenska siter. googlar alltid efter billigast pris, det kan skilja flera hundralappar!

   • Reply Maria 2 december, 2018 at 20:49

    Tack, får kolla runt lite nästa gång!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.