Helt apropå

Du och jag Kate, du och jag

9 juni, 2016

skjortaSorry att jag ser så mycket mer klämkäck ut än vad Kate Moss ser flummigt utmanande ut. Vi är åtminstone minilite lika klädda rent skjortmässigt?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 10 juni, 2016 at 15:53

  Den skjortan är jättefin och jag funderar på ett klick! Hur är den i storlek?

  • Reply Linda K 10 juni, 2016 at 16:39

   tack, instämmer! jag valde en medium, efter att ha velat mellan den och small en stund. tänker att jag vill kunna ha den lite som en jacka med en tröja under. jag har ganska breda axlar och då kändes medium bekvämare, även om small hade funkat också. så, lite beroende på hur du vill att den ska sitta.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.