Helt apropå Tips

13 par på jobbet

16 augusti, 2018

Jag har gömt mina skor på jobbet på grund av:

 1. Lätt tröttsamt att alla kommenterar raddan med skor som stått uppställda i min bokhylla. Jag misstänker att kollegorna tycker jag är mer knäpp än blir imponerade.
 2. Tycker själv det är lite skämmigt. Har försökt minska ner på antalet men inser att jag inte vill vara utan något av de par som finns på plats. Man måste ju kunna variera sig, ja!?

Så, jag införskaffade sonika ett par lådor där de flesta paren nu huserar väntan på användning. Och att ha fyra par framme är väl… ganska normalt?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anki 16 augusti, 2018 at 18:48

  Du är helskön människa:)

 • Reply Marianne 16 augusti, 2018 at 22:08

  Jag har precis slutat att jobba och jag hade drygt 10 par skor att ta med mig hem … Jag fick också mänga kommentarer om mitt skoinnehav ( alla positiva !), men man vill ju matcha sin klädsel och ha ett val när man kommer på jobbet.. Så här fanns att läsa på vårt intranät före sommaren…
  ”Det kommer säkerligen att bli tufft att fylla dina skor, sa Malin Larsson under sitt tal
  till Marianne.
  Då syftade hon inte bara på Mariannes kompetens och erfarenhet utan också på det stora
  antal skor som Marianne under alla år haft på sitt rum för att alltid stilsäkert kunna matcha klädseln för dagen. Mariannes vurm för skor är vida känd, även utanför kanslienheten ! ”
  Kul att det finns fler med samma intresse !

  • Reply Linda K 17 augusti, 2018 at 09:25

   Ha ha ha, men underbart! jag önskar att det kommer att stå något liknande på vårt intranät när jag en gång slutar 😀 Grattis till ett givande och kul intresse!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.