Helt apropå

R.I.P. Hunterstövlarna

29 september, 2018

Idag tog vi upp båten. När jag stod en bit ute i vattnet för att dra upp båten på kärran kände jag hur det kom in vatten i ena stöveln. Inte över kanten utan genom stöveln. Dom har till slut gjort sitt, mina kära Hunterstövlar. Skaffade dom 2007, och tycker att det är en bra livslängd för ett par gummistövlar.

Så, dom har fått en proper burial (i svarta soppåsen som ska till återvinningsstationen) och ett par nya är beställda. Gummistövlar måste man ju ha! Jag har dessutom såna där sköna fleecestrumpor att stoppa i när det är kallt.

Nya parets bästföredatum: 2029?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christopher 30 september, 2018 at 15:11

  Så tråkigt, men så är det här i livet, gummistövlar gör sitt och kilar vidare. Men, räkna inte med att nästa par ska hålla lika länge. Hunter flyttade priduktionen till Kina, och det märks på kvaliteten. Har själv gått över till Ariat, men Le Chameau är inte heller dumma.

  • Reply Linda K 30 september, 2018 at 17:32

   äsch vad trist med kvalitetsförsämring. Får väl se hur de nya står sig… tack för tips!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.