Helt apropå

Hasta manana

13 juli, 2018

Bloggen har lagt sig till med en präktig semestermentalitet. Ignorerar styckeindelning och sånt. Jag har blivit likadan, tycks det. Men skit i det. Spanienveckan går mot sitt slut. Barnen längtar hem till katten. Känner mig också rätt nöjd, trots att det ska jobbas en vecka när jag kommer hem. Vi har haft det fantastiskt bra dom här veckorna. En dos Frankrike, en dos Spanien. Ganska olika boende på ställena men svårt att välja vilket som varit bäst. Båda?!

Äh kolla mitt Instagram eller Flickr, där är jag mer. Nästa vecka kommer jag antagligen blogga som besatt! Kram!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stefan 14 juli, 2018 at 21:38

    Välkommen hem till svenska sommar värmen😊

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.