Helt apropå

Nästan läge för ett vårskrik

27 mars, 2016

Effektiviteten själv idag. Betade av det allra mesta på min to do-lista (rensa i bokhyllorna återstår, kanske i morgon?) Mitt i alltihop tog jag en paus och gav mig ut på en powerwalk (vågar mig inte på springtur än, fortfarande rätt förkylt). Och det är ju det man ska göra inser jag, gå fort ute i våren, med solen i ansiktet och känna livet inom sig. Jag kände hur alla jobbiga jobbtankar blev mindre jobbiga och typ lättade. Det är bara ett jobb! Det berättar jag för mig själv ganska ofta, och idag kändes det verkligen så.

Om man tittar upp i en blå himmel kan man känna sommar även om det bara är mars än.

instavår

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.