Dagens

Onsdag

27 juni, 2018

En kollega kom förbi mig nyss och sa: Det är fotboll idag, jag kommer att flexa och åka hem tidigare. Hen såg så lycklig ut att jag också blev lycklig. Trots att det handlade om fotboll!Vit- och rödrandig skjorta Gant, jeanskjol Citizens of humanity, svarta klackar Gardenia

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply p. 27 juni, 2018 at 21:19

  Vad har du för snygga glasögonbågar? Är på jakt efter ett par nya men vet inte ens var jag ska börja leta.

  • Reply Linda K 28 juni, 2018 at 10:12

   jag har haft dom massor av år, ser inte ens vad det står på skalmen längre. men något helt o-märkigt. gillar dom skarpt dock. mina sommarbågar 🙂

  • Reply Linda K 28 juni, 2018 at 10:13

   prova loss vilt i butik, sen kan du ev beställa billigar på nätet 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.