Dagens

Torsdag

21 januari, 2021

Jag har givetvis byxor också, men överdelen torde vara det mest intressanta i dagens outfit. Ett felsteg om man ser till min strävan att inte köpa nytt, men denna kunde icke ignoreras. En maräng? En fluffig skapelse? En axelbreddare? Ett plagg hämtat från Madicken? Javisst. Och nu på mig.

Vit blus &Other Stories, svarta byxor som inte ens anas Styleby/Wera

Jag har väl nämnt att jag blev lätt besatt av hennes stil i Kärlek och anarki. Nå, jag jobbar mig mot den stilen. Senilsnöret är också på.

Borde ha en sån grön bibliotekslampa i min förgrund också! (eventuellt skämt, men kanske inte!)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maria B 24 januari, 2021 at 08:47

    Hej! Mycket snyggt! Håller med att stilen är något man gärna tar efter. 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.