Helt apropå

Bråkstakarna

24 juni, 2018

Nu är barnen hos mormor och morfar några dagar. Kan ju vara skönt med lite lugn och ro här hemma, även om jag såklart saknar dom. Saknad inte kivandet och retet, som kan vara tämligen konstant. Men. Tror ni inte dom ringer mig och bråkar i telefonen?! Mamma, säg åt Carl att vi ska göra sten sax påse om vem som ska sova på övervåningen! Han slog mig! Hon säger dumma saker! Jag gjorde INGENTING, det är hon/han som….

*gör emoji med stirrande ögon och rak mun*

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cattis 26 juni, 2018 at 17:02

  Kunde varit jag som skrev detta – herregud! Sabbar lite av den sköna känslan av vuxenliv – tycker gott de små bråkstakarna kunde ta hänsyn till det och hålla tjafset på avstånd! 😊

  Men lite trösterikt att läsa att det inte bara är våra som gör så…(typ samma ålder som era tror jag, lillasyster 10 och storebror 15).

  • Reply Linda K 26 juni, 2018 at 21:39

   jag säger detsamma, tur att det inte bara är våra! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.