Helt apropå

Alle snakker

9 januari, 2017

Jag är eventuellt lite skadad, efter alla norska serier. Drömde i natt att jag pratade norska. I morse när jag gick till ICA för att köpa mjölk tyckte jag att folk som passerade kring mig pratade norska.

Jag vet inte om detta är bra eller dåligt, bara att det är besynnerligt. Kanske litt morsomt?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa 10 januari, 2017 at 19:35

  Ha, ha, ha! Jag vet? Jag har plöjt Skam medan maken inte har kollat. Och han tycker väl inte att det är superkul när jag snacker norsk (på svenskt vis?). Och jag bah ”äh, din drittsäck” (vet inte hur man stavar)?

  • Reply Linda K 10 januari, 2017 at 21:23

   ha ha, jag går också runt och ”snakker”. till barnens förtjusning, dom tror att jag pratar typ flytande norska!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.