Foto

Fotoläxa 4

14 mars, 2018

Solen fortsätter att inte vilja visa sig, även om jag tycker mig ha skymtat den idag tillsammans med duttar av blå himmel. Så jag har som sagt fotat i mörker med ljuskällor som padda och dator istället.

Läxan till fredag är att fota precis vad som helst, och att tänka på ljuset. Man ska ”älska” ljuset i den bild man tar. Jag älskar väl inte precis datorskenet (även om det är väldigt signifikativt för sonen), däremot tycker jag väldigt mycket om ljus från stearinljus. Varmt och fint. Testade loss på det. Har jag förresten berättat hur trötta övriga familjemedlemmar är på mig och mitt konstanta fotande?

Ikväll när jag kom hem var det fortfarande ljust ute så sonen fick modella vid trappfönstret. Älsk på det ljuset också. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 14 mars, 2018 at 20:35

  Han har verkligen blivit en yngling, din son. Söt yngling.

  • Reply Linda K 15 mars, 2018 at 07:41

   tack jag är benägen att hålla med 🙂

 • Reply Minna 15 mars, 2018 at 11:44

  ”Älska ljuset”! Älskar det.

  • Reply Linda K 15 mars, 2018 at 15:13

   HA HAAAA! ja! livskärlek till ljuset!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.