Foto

Foto schmoto

5 december, 2018

Det är fint att dom tror att jag kan åstadkomma underverk, forskarna, men ibland undrar jag…Fotade i måndags händer (en man och en kvinna, viktigt) som håller/placerar varsin legofigur på en karta. Skickade iväg förslaget och fick svar ungefär så här:

Tack för förslagen! I stil med vad jag hade tänkt mig men det ser lite tomt ut. Kanske att man ser lite mer av händerna? Kan du flytta upp bilen högre upp på kartan. Kanske testa om gubben står bredvid bilen istället för i? Sedan vore det bra att det inte ser ut som att gubbarna krigar mot varandra utan mer placerade, alltså inte ansikte mot ansikte. Går det att trolla bort kanten på kartan och kanske ta bilden lite från vänstra sidan för att minska den blåa vattenytan?

Svar: Ja jag är en fotogud och jag kommer att uppfylla alla dina önskningar…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elin 5 december, 2018 at 10:53

  Haha! Det där skulle kunna vara jag… Det är sånt där som jag skickar glatt till vår illustratör på jobbet. Gud vad han måste svära ibland….

  • Reply Linda K 5 december, 2018 at 11:00

   Hahaha! Utmaningar!

 • Reply Sanna 5 december, 2018 at 15:06

  Uff, sådant här tar verkligen bort ens entusiasm…

  • Reply Linda K 5 december, 2018 at 18:42

   Mja, fast jag blir lite peppad också att få till det!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.