Foto

Sen sa det *klick* ändå

20 februari, 2018

Idag hängde jag på biblioteket en timme. Lite pinsamt först att gå runt med kameran, men folk verkade antingen inte bry sig eller såg lite nyfikna ut. Bibblan har glastak och det var strålande sol. Men tror ni inte att dom har sånt där tak som dras fram automatiskt och att det skedde just då? Goodbye bra ljus.

Nåja, jag kämpade på. Fick syn på en liten 2-3-årig tjej som stod och pillade med en mobil. Jag frågade pappan om det var ok att jag fotade henne, och det var det. Jag tycker att jag fick till ett par riktigt ok bilder. Lillpluttan som stirrar ner i mobilen och mamman som sitter och läser i bakgrunden. Någon av dom blir nog läxinlämning till fredag.

Eftersom jag sa att fotograferandet bara var för min fotokurs och att jag inte skulle använda fotona till något annat vill jag inte lägga upp dom här. Visar istället några av de andra jag sedan i helgen försökt mig på att tänka komposition med.

Bare with en glad amatör!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.