Foto

Sjung om…

23 mars, 2023

Det vankas student här om några månader. Förberedelser och planering har redan satt igång. Lika bra att beställa studentskylt nu så slipper man tänka på det sen när allt händer samtidigt som det tenderar att göra på våren. Jag har gått igenom foton från när sonen var liten. Så många! Gjorde ett urval och sen enades maken och jag om det bästa. Här är några kandidater som inte valdes men som är för söta för att inte visas upp!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marianne 26 mars, 2023 at 22:26

  Å så härligt med student. Sist det begav sig i detta hem passerade 65 personer på mottagningen.. Jag hade räknat med mat för 40, men upptäckte att även om det kommit 80 pers så hade maten räckt ! En så härlig dag och gästerna tyckte det var så trevligt. En dag att minnas

  • Reply Linda K 27 mars, 2023 at 07:21

   Ja det ska bli kul. Fattar bara inte att han redan går ut gymnasiet! oj vad med folk, tror inte vi blir riktigt så många. men man tenderar ju att överdriva matmängd snarare än att snåla så det brukar bli rester 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.