Helt apropå

Bästa träningsgänget

15 januari, 2018

Hemkommen från mitt kvällspass. Trött och nöjd. Det brukar komma ett kompisgäng på passet på måndagkvällar, fyra fem kvinnor som verkar vara ett sånt där härligt ”Sex and the city”-gäng. Skrattar och skämtar med varandra, pratar med mig och är allmänt sköna. Roligt att ha dom med!

En annan kvinna frågade mig efter passet om jag var född när Born to be alive kom (har den med i passet), och så skrattade hon och sa att hon minsann stuffade loss till den på disco i sin ungdom. Underbart!

En man som alltid säger Tack för den här gången! innan han går. Jag blir lika glad varje gång.

En trio tonåringar som gör alla rörelser så himla snyggt och synkat med varandra. Imponerande ju.

Se där, ett axplock av mina härliga peppande motionärer. Leve dom och alla andra som kommer och tränar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.