Djupa tankar

Mer reklam än pod?

9 oktober, 2017

Är ni också podcast-lyssnare? Har ni tänkt på att det har smugit sig in oerhört mycket reklam i podarna? Det har väl alltid varit så att podmänniskorna själva talar väl om någon produkt eller ett samarbete, men nu är det ju regelrätta reklampauser. Men lika usel reklam som på vanliga radiostationer (stationer, heter det så?). Jag stör mig så in i bomben på det.

Bomba.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maja 9 oktober, 2017 at 18:29

  Har också tänkt på det men stör mig inte så mycket. De måste ju tjäna pengar. Däremot ogillar jag när de – och detta händer ofta – höjer volymen under reklamen. Störigt.

  • Reply Linda K 9 oktober, 2017 at 20:55

   ok att dom själva pratar lite reklam (inte ok med alex o sigge, där är det ju mer reklam än övrigt innehåll, orkar inte med den poden längre) men att det kommer in helt opersonlig typ radioreklam tycker jag är helt värdelöst. Förtar helt charmen med pod 🙁

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.